Και εγω αντι να καθαριζω πατατες, γιατι δεν φτιαχνω ενα κομμα?

Ανακαλυψα τι θα ψηφισω στις εκλογες!

Βρηκαμε μυστικα ντοκουμεντα απο το αρχηγειο ενος μικρου ελληνικου κομματος και σας τα δινουμε αυτουσια σε ελληνικη πρωτια. Αλλη μια δημοσιογραφικη επιτυχια του ιστολογιου μας:


Online Videos by Veoh.com

Ειχα καιρο να δω Απαραδεκτους και νομιζω οτι τηρουμενων των αναλογιων, ηταν οι Ελληνες Σιμπσονς. Πολυ διεισδυτικη σατιρα, συμπαθητικοι ηθοποιοι, εξυπνα σεναρια και καθημερινες καταστασεις που πραγματευονται ομως σχεδον ολα τα σημαντικα θεματα της χωρας.
Ειδικα αυτο το επεισοδειο νομιζω εχει μεσα ολα τα προβληματα της ελληνικης πολιτικης καταστασης, της μυωπικης στασης των ψηφοφορων αλλα και των αλλαγων που φερνει η ενασχοληση με την πολιτικη σε ενα ατομο.

Ατακες:

Δημητρα (στον Γιαννη): Γιατι να μην φτιαξουμε κομμα? Ειναι καλυτερος ο Μητσοτακης απο σενα?

Σπυρος: Καταρχην εγω πιστευω οτι κατερρευσε ο σοσιαλισμος δεν σημαινει τιποτα για εμας, γιατι κατερρευσε το μοντελο του υπαρκου σοσιαλισμου, ομως εμας δεν μας αφορα ο υπαρκτος σοσιαλισμος!
Γιαννης: Και ποιος μας αφορα, ο ανυπαρκτος?

Δημητρα: Εμενα με ενδιαφερει η θεση της γυναικας στην κοινωνια Εγω θελω να κομμα που να κανει τις γυναικες να την πεφτουν στους αντρες.
Σπυρος: Μα τι λες σημερα οι γυναικες εχουν αλλαξει πολυ!
Δημητρα: τι στην πεφτουν εσενα οι γυναικες?
Σπυρος: Ναι σαν τις ακριδες!
Δημητρα: Λοιπον, να γυρισει η γυναικα στην κουζινα, αυτη ειναι η θεση της και να αφησει τους αντρες των αλλωνων!

Σπυρος (ωρυεται στην ΤιΒι): Τι θες εσυ κυριε Λατση που μας τρως τα λεφτα? Τι θες εσυ κυριε Κουρκουλε μας εφαγες την κυρια Λατση?

Καλεσμενος στον Βλαση: Μας εχουν και δουλευουμε σαν τα χαμαλια και εχουμε ξεκοψει απο την ρουχλα την μασα και ολα τα συναφη επαγγελματα.
Βλασης: Και τι προτεινεις μεγαλε?
Καλεσμενος: Μεγαλε, παλιε μου φιλε, εγω προτεινω ανετη ζωη, προτεινω καψουρες, προτεινω γαρυφαλο στο αυτι και τσαχπινια στο ματι και οποιος το πιασει το πιασε.
(σημειωση: αυτο μου θυμιζει τρομερα πραγματικες συζητησεις με ατομα που κατηγορουν τους οικονομολογους για αναλγησια, για απανθρωπη ψυχρη λογικη κτλ)

Φιλιππιδης (υποδυεται τον αστυνομικο): Δεν μπορει να μας λετε μπατσοσκυλα και μπατσοσαβουρες! Πως αλλος πληρωνεται να φτιαχνει παπουτσια εγω πληρωνομια για να δερνω! Κουνηθηκες κυριε? Θα σε βαρεσω! Δεν κουνηθηκες? Παλι θα σε βαρεσω!

ΥΓ Περα απο την πλακα, καλο ειναι να παμε στις εκλογες πληροφορημενοι. Γιαυτο ετοιμαζουμε λιγα κειμενακια αξιολογησης του κυβερνητικου εργου που θα ανεβασουμε ελπιζω πριν τις εκλογες…

1 thought on “Και εγω αντι να καθαριζω πατατες, γιατι δεν φτιαχνω ενα κομμα?”

Leave a Comment