Ριχτερ τελος

Εχω καποια κακα νεα.

Μπαινω κατευθειαν στο ψητο: ο Αθανασιος Αναγνωστοπουλος δεν θα εκπροσωπει πλεον νομικα τον καθηγητη Ριχτερ. Φημες λενε οτι ισως εφταιξε η υπερβολικη δραστηριοτητα του Θαναση σε διαφορα κοινωνικα δικτυα που εχει ενοχλησει πολλους, ισως και η στροφη τους προς την ανελεητη προπαγανδα εναλλακτικων τροπων διατροφης. Απο σημερα για οτι αποριες εχετε απευθυνεστε στον Κωνσταντινο Καλλιρη — δεν ξερω με ποιον αλλο συναδελφο τους θα συνεργαστει. Τους ευχομαστε καλη επιτυχια στην δυσκολη αυτη υποθεση.

Σε καθε περιπτωση μην ενοχλησετε τον Θαναση αλλο για το θεμα, η ιστορια αυτη τελειωσε οσο τον αφορα.

Καλο πραγμα η ελευθερια του λογου, αλλα πρεπει να εισαι ετοιμος να πληρωσεις και το τιμημα. Σκληρο αλλα να ακουστη.

4 thoughts on “Ριχτερ τελος”

  1. Πρωταπριλια.

    Ο Ριχτερ ειναι ενα χρυσωρυχειο, που δεν το εγκαταλειπεις ετσι ευκολα.

    Παρεμπιπτοντως, ευχαριστουμε για την εμμεση επιβεβαιωση της φημης που κυκλοφορει, οτι οι δικηγοροι του Ριχτερ του εβαλλαν τη φαεινη ιδεα να προσβαλλει την αποφαση αφαιρεσης του διδακτορικου τιτλου στα διοικητικα δικαστηρια.

    Δεν εμεινε ουτε ιχνος αξιοπρεπειας στο Γερμανο…….

    Καλο πραγμα η ελευθερια του λογου, αλλα πρεπει να εισαι ετοιμος να πληρωσεις και το τιμημα. Σκληρο αλλα να ακουστη.

    Ο μονος που πληρωσε τιμημα ειναι ο Ριχτερ, οταν του ηλθε η λυπητερη του δικηγορικου λογαριασμου. Οι κ.κ. συνηγοροι μαλλον ωφεληθηκαν, σε χρημα και -κυριως- δημοσιοτητα. Σκληρο σλλα να ακουστει.

    Reply
  2. Ο Ρίχτερ φεύγει (?), ο Αμβρόσιος έρχεται. Ανάρτησε, αν έχεις την καλωσύνη, το άρθρο σου του τελευταίου book’s journal γιατί οι υποψήφιοι σχολιαστές του συνωστίζονται. Ευχαριστώ.

    Reply

Leave a Comment