Εαρινη συναντηση αναΜορφωτων και συνΙστολογων

Σημερα το βραδακυ συναντιομαστε σε μεζεδοταβερνειο βορειως του Δημου της Αθηνας. Θα ειναι ο Αθανασιος, ο Κωνσταντινος, η αφενδια μου και διαφοροι αλλοι φιλοι και εχθροι απο καθε γωνια της γης, ακομα και απο την Λευκωσια (ναι, την πρωτευουσα της μαρτυρικης μεγαλονησου). Οποιος ενδιαφερεται ας επικοινωνησει με ενδειδειγμενο μεσο (ημεηλ, τηλεφωνο, ταχυδρομικο περιστερι). Ειδικα αν ειναι πολυτεχνιτης ή καλλιτεχνης ή αστροναυτης, γιατι νομιζω θα παραεχουμε πολλους νομικαριους. Γενικοτερα, εκπροσωποι μειονοτητων (σπανιες εθνικοτητες δηλαδη, θρησκειες, φυλα, ομαδες αιματος κτλ) θα εχουν ειδικη προτεραιοτητα στην κατανομη του κρασιου που θα πληρωσει ο Θανασης (δεν τον ρωτησα, αλλα θα ντραπει να αρνηθει, αλλωστε αυτες τις μερες στην Ελλαδα λεφτα υπαρχουν ακουσα).

Ελατε οπως εισαστε, σας θελουμε ολους. Χωρις ροπαλα ή βομβες μολοτωφ κατα προτιμηση ομως. Ο καταστηματαρχης μολις το βαψε το μαγαζι, αναγκαστηκε δηλαδη μετα την προηγουμενη συναντηση.

20 thoughts on “Εαρινη συναντηση αναΜορφωτων και συνΙστολογων”

  1. Προβοκατόρικη κίνηση της αθηναϊκής συνιστώσας.

    υγ: Άντε, καλά να περάσετε!

    Reply
  2. Δυστυχώς παιδιά έχω κανονίσει να συνφάω με φίλους σε άλλη ταβέρνα στα Μελίσσια. Και εσείς τελευταία στιγμή βρε τα λέτε? Καλά να περάσετε.

    Reply
  3. Γειά σας, ως ενδιαφερόμενη πάντα των εαρινών και προεκλογικών συναντήσεων…ζητώ πληροφορίες για το που και πότε!:)

    Reply
  4. διαβαζω χρονια το ιστολογιο αυτο και καποια ατομα τα διαβαζω απο τοτε που γραφανε στο e-rooster! εχουμε ανταλλαξει πολλα σχολια ολα αυτα τα χρονια! πραγματικα θα ηθελα πολυ να σας γνωρισω!!κριμα που δεν θα μπορεσω σημερα!!

    Reply
    • Δεν πειράζει, θα ξαναμαζευτούμε μέχρι τις εκλογές. Χτες αποφασίσαμε πώς θα χωριστή ο κόσμος σε σφαίρες επιρροής και τι έχει λαμβάνειν ο καθένας μας.

      Αν σε ενδιαφέρει ένα παραθαλάσσιο οικόπεδο, νομίζω περίσσεψε η Αυστραλία. :-)

      Reply
      • με την θερμανση του πλανητη να εντεινεται τωρα που θα χρησιμοποιουμε σοβιετικη τεχνολογια στην Ευρωπη θα προτεινα μαλλον την Νορβηγια ως ασφαλεστερη τοποθετηση.

        Reply
  5. Την επόμενη φορά, ανακοινώστε τη συνάντηση ακόμη πιο καθυστερημένα :P

    Reply
    • mea culpa, αν και τελευταια στιγμη μου λενε ολοι αν μπορουν και ποτε, οποτε και μεις αναγκαστικα οργανωνονμαστε λιγο αντ χοκ.

      Reply
  6. Βασικά, δέχομαι προτάσεις για επανάληψη την επόμενη εβδομάδα, όταν θα λείπη θεού θέλοντος και η ακραία συνιστώσα των αναΜορφωτών και θα μπορούμε πιο εύκολα να κατακτήσουμε τον κόσμο.

    Ακούω ημερομηνίες.

    Reply
  7. άμα κατέβει κανείς σας Ηράκλειο κρήτης με χαρά να πιούμε ένα κρασί. Το κέρασμα δικό μου και σε ευρώ.

    Reply

Leave a Comment