Μια ακομα επιτυχια της αΜ – διεθνης συνεργασια με εγκυρο ενημερωτικο οργανισμο

Η αναΜορφωση ανακοινωνει με ιδιαιτερη περηφανεια οτι μετα απο εκτενεις συνομιλιες με τον κυριο Nicholas Bloom, υπευθυνο διεθνων εκδοσεων του περιοδικου Economist, απο 1.7.2008 θα ειναι η πρωτη και μοναδικη ελληνοφωνη ιστοσελιδα που θα συνεργαζεται με το εγκυρο βρετανικο περιοδικο.

Δεν μας επιτρεπεται να δωσουμε στην δημοσιοτητα ολες τις λεπτομερειες της συμφωνιας. Σε αδρες γραμμες, η αναΜορφωση θα αναλαβει την δημιουργια της ελληνικης ιστοσελιδας του Economist με μεταφραση των αγγλικων κειμενων. Επισης θα υπαρχει μια μονιμη στηλη με τιτλο Σωκρατης, η οποια θα φιλοξενει φιλοσοφικα κειμενα των κυριων Καλλιρη και Βρουσαλη, οπως και μια στηλη με τιτλο Οικονομειν στην οποια θα γραφουν οι κυριοι Φραγκιας και Γεωργανας. Κειμενα αλλων Ελληνων συγγραφεων μπορουν να κατατεθουν και να περασουν διαδικασια κρισης για δημοσιευση, αλλα πρεπει να σας ειδοποιησουμε οτι οι πιθανοτητες δημοσιευσης ειναι μικρες.

Με αυτην την συμφωνια η αναΜορφωση ερχεται πιο κοντα στον σκοπο της, να γινει ενας διεθνους βεληνεκους ενημερωτικος οργανισμος υψηλης ποιοτητας και υφους.

7 thoughts on “Μια ακομα επιτυχια της αΜ – διεθνης συνεργασια με εγκυρο ενημερωτικο οργανισμο”

  1. Ναι, αυτο ειναι αληθεια, ειχαν την αδεια να αναδημοσιευουν αρθρα. Εμεις θα φτιαχνουμε το πληρες περιοδικο σε δικτυακη εκδοση.

    Reply
  2. Χεχε, άργησα να το δω, αλλά αφού δεν πρόλαβε άλλος… BS!!!
    Καλό μήνα σε όλους!

    Reply
  3. καποιος προσπαθει να μειωσει την αξια της επιτυχιας μας αλλα τεσπα… καλον μηναν! :-)

    Reply
  4. …η οποια θα φιλοξενει φιλοσοφικα κειμενα…

    ??!?!

    Φιλοσοφικά κείμενα; Αν ήταν αστείο αυτό παραδέχομαι πως δεν το έπιασα… :(

    Reply
  5. Ρε μπήκα να πω συγχαρητήρια. Μόνο 28 μέρες άργησα να “καθαρίσω” τον reader μου :)

    Reply
  6. χεχε εδω μεν κανουμε χιουμορ, απο την αλλη σε 2 μερες ανακοινωνουμε μια πραγματικη συνεργασια. Αναμεινατε στις οθονες σας…

    Reply

Leave a Comment