Κριμα

Οπως θα ξερετε, ο συνιστολογος Αθανασιος προταθηκε απο το Ποταμι για υποψηφιος ευρωβουλευτης. Στηριξα την επιλογη αυτη με πολλους τροπους, γιατι παρα τις προσπαθειες του να μας εκνευρισει, ειναι ενας ανθρωπος που θα ταιριαζε ιδιαιτερα στις Βρυξελλες. Ενδιαφερεται για τα ελληνικα συμφεροντα αλλα και για το κοινο ευρωπαϊκο Σχεδιο, μιλαει τοσες γλωσσες, καταλαβαινει περισσοτερες, ενδιαφερεται βαθια για την δημοσια πολιτικη και την αληθεια. Γενικα θα εβγαινε σε καλο για ολους, ο Θανασης απο τον Πριολιθο να βρεθει στο κεντρο της ευρωπαϊκης πολιτικης σκηνης.

Δυστυχως, οι προσπαθειες του να μας εκνευρισει, παιγνιωδως και καλοκαρδα, κατεληξαν να εκνευριζουν πραγματικα τα λαθος ατομα. Τα μασκουλινιστικα του γραπτα, αλλα και οι φυτοφαγικοι του πολεμικοι, δυστυχως δεν μπορουν να γινουν ανεκτοι σε μια χωρα στην οποια ο συντηρητισμος αλλα και η σοβαροφανεια περρισσευουν.

Μην πολυλογουμε, δεν θα ειναι στο ψηφοδελτιο του Ποταμιου, και ελπιζω να μην το παρει πολυ βαρια. Ειναι ξεκαθαρα καιρος για ενα νεο κομμα, φιλελευθερο, μασκουλινιστικο, φυτοφαγικο. Απο την μερια μου θα στηριξω καθε κινηση προς αυτη την κατευθυνση.
Και αν μια τετοια κινηση δεν βρει τον χωρο της εδω, σιγουρα στην μαμα της ελευθερης σκεψης, Αμερικη, θα βρει αυτο που της αξιζει.

3 thoughts on “Κριμα”

  1. Δεν θα ειναι στο ψηφοδελτιο του Ποταμιου, και ελπιζω να μην το παρει πολυ βαρια.

    Κι όμως, είναι! Συγχαρητήρια και καλή επιτυχία!

    Reply
  2. Η επιτυχια ηταν εξασφαλισμενη, και πραγματι ηλθε:

    Οπως δειχνουν τα αποτελεσματα, το “Ποταμι” λαμβανει το εντυπωσιακο 1,7 % και τρωει τη σκονη του Κυριάκου Βελοπουλου (!) που παιρνει 4 %, του Βαρουφακη που παιρνει 3 %, ενω δινει σκληρη μαχη με τη Ζωίτσα Κωνσταντοπουλου,(1,7 %) και τον Βασίλη Λεβέντη (1,5 %).

    Παντως προηγειται καθαρα του Καρατζαφέρη,(1.25 %) του Νοτη Μαριά ( 1,25 %) και του Ηλία Ψινάκη (1 %).

    Reply

Leave a Comment