Μύρμηξ και τέττιξ 2.0

Είχε έρθει λοιπόν ήδη ο κακός χειμώνας. Το μυρμηγκάκι καθόταν μπροστά στο ζεστό τζάκι του, όπου έκαιγε ένα χοντρό κούτσουρο. Στην φωτιά έβραζε ένα τσουκάλι τραχανάς. Το μυρμηγκάκι έβγαλε τις παντόφλες του, άπλωσε τα ποδαράκια του και άνοιξε την Καθημερινή. Να δούμε και τι γίνεται στον έξω κόσμο.

Ξαφνικά, και ενώ έξω λυσσομανούσε η θύελλα και ο παγωμένος βοριάς φυσούσε, το μυρμηγκάκι άκουσε στην πόρτα ένα κλοπ-κλοπ-κλοπ. Μπα, ποιος να είναι τέτοια ώρα. Λες να είναι κανάς συνδικαλιστής της ΔΕΗ; Λες να είναι κανένας ανεύθυνος λαϊκιστής;

Ξανά κλοπ-κλοπ-κλοπ.

Read moreΜύρμηξ και τέττιξ 2.0

Μικρό πλην εικονογραφημένο πεζοπορικό στον Σέλινο

Όλοι επιστρέφουν από τις διακοπές τους και τρέχουν να γράψουν στο ιστολόγιό τους πώς τα περάσανε, πού πήγανε και τι φορέθηκε στις παραλίες. Ως τώρα είχα αντιστή γενναία στην συνήθεια αυτή, αλλά πλέον υποκύπτω.

Θα σας μιλήσω λοιπόν για δύο μικρές οδοιπορικές εκδρομές που έκανα στην νότια Κρήτη [καθότι τυγχάνω νεολαίος πολύ σκληρός για να πεθάνη, τα κουρέλια τραγουδάνε και μετά τα 30 κ.λπ. κ.λπ.], και μάλιστα στα νότια του νομού Χανίων, και μαλιστότερα επί του τιμημένου έψιλον τέσσερα.

Read moreΜικρό πλην εικονογραφημένο πεζοπορικό στον Σέλινο